Køb, salg og returret

     

 

Generelle oplysninger

 


Betaling

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved preoder, kurser, specialbestillinger og målsyede dragter, hæves beløbet ved bestilling.


Levering

 

Vi sender med GLS eller PostNord ved mindre andet er beskrevet. Vi afsender normalt inden for 1-3 hverdage efter bestilling.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du har dog ikke fortrydelsesret på målsyede dragter og specialproducerede varer efter egne specifikationer eller mål.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved salg@sportsbutikken.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

HUSK AT VEDLÆGGE KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE

 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 


Varer undtaget fortrydelsesretten

 


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  3. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du beløbet for det eller de produkter du sender tilbage til os retur. Sendes en udleveret pakke retur med hele indholdet, fratrækkes den af sportsbutikken til enhver tid gældende minimums forsendelsespris fra værdien af de returnerede varer (som f.eks. var minimumsprisen i Danmark 45 kr. d 1-3-2024), inden det resterende beløb udbetales. Hvis pakken kommer retur uden modtagelse/udlevering, fratrækkes den til enhver tid gældende minimums forsendelsespris fra forsendelsen, (altså både frem og tilbage til dig som bestiller). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

UV-Sport

Roskildevej 16A, 1

2620 Albertslund

Danmark


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse i butikkens åbningstid.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling, sendt eller omdiregeret til pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav. Benyt derfor leverandører som f.eks. Postnord eller GLS med omdeling til erhverv i åbningstiden. DAO kan f.eks. ikke sikre omdeling til Erhverv.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

 

UV-Sport

Roskildevej 16A, 1

2620 Albertslund

Danmark


 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling, sendt eller omdiregeret til pakkeshop eller pakker sendt pr. efterkrav. Benyt derfor leverandører som f.eks. Postnord eller GLS med omdeling til erhverv i åbningstiden. DAO kan f.eks. ikke sikre omdeling til Erhverv.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos UV-Sport og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand


Som registreret hos UV-Sport har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: neubert@uv-sport.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@sportsbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 18/6-2023