Vil du være med?

     På Instagram? Her kan du blive inspireret til, hvordan du bliver en bedre jæger og DU kan inspirere os ved at vise, hvordan I optimerer brugen af udstyret og ved brug af #sportsbutikkendk viser det i anvendelse.
     På Facebook? Her bruger vi facebook til jobopslag, når vi søger tester (udstyrstestere) og instruktører til kursusafholdelse, og når vi afholder konkurrencer og til at fortælle om gode nyheder fra vores dagligdag og opdateringer fra vores samarbejdspartnere.
     På YouTube? Vil du med egne øjne se, hvordan det nyeste grej fra vores shop ser ud, virker eller bliver anmeldt og anvendt. Her er også tips til valg af udstyr fra erfarne udøvere. Så er det her, vi poster videos.
     På www.sportsbutikken.dk ser du åbningstider og spots samt vores blog.
     På Aquanyt.dk og Havfisk.dk finder du anmeldelser, tips til aktiviteter og oplevelser, madopskrifter og relevante link samt rejsebeskrivelser.
     Skriv direkte til ejer, Søren Neubert, på neubert@uv-sport.dk. Søren vil gerne høre fra dig, omkring dine egne erfaringer eller hvis du har nye forslag til os, omkring tiltag eller nye produkter. Måske har du selv udviklet grej, skrevet en bog eller har ide til et foredrag.